Time for some sleep...

Dags för slummreri :o) Wallander va bra och spänningen var på topp... Jag gillar Wallander fast inte lika mkt som beck och falk :O) haha sååå såld!!!

Ska ju upp jättetidigt i morgon så jag måste försöka somna men det kanbli svårt då jag gick upp så sent.. får väl kolla på burken annars!! Nu ut i den mindre varma miljön på utsidan... brrr halsduk mössa vantar mmmmmmmm full mundering allan!!!

Sov så gott där ute i snöiga landet!!!

......:o)......

☻/   Hey!!
/▌
/ \


Vilken söt liten man!

Wallander is here han är inte söt nånstans!

No Bio :o(

Det blev ingen bio tyvärr idag... jag som hade längtat men men man kan inte få allt, det bli kanske i veckan.... så vad händer ikväll då?? ta det lungt eller?? kanske vi får se, kanske en fika på stan vem vet!!
Måste leta efter sladden till akmeran iaf så jag kan få ut lite bilder...

Imorgon kommer blåställsnissarna tidigt så vi ska upp med tuppen återigen :o)

Rekommendation

Gå inte ut och gå i jeans när det är 16 minus ute, va ute med hundarna nu i 40 minuter och jag länner inte mina lår längre haha!!! As kallt... Nu ska jag städa bakom spisen för jag vevade givetvis till ett glas så det rann ner massa vatten bakom den... trögt!

Snart är det bio tajm :o) ska bli riktigt kul plus att jag får inviga mina nya aaaaaaaaaaaaaaas snygga stövlar ......

wohoho!!!!

Reklam :)

Vem är med i veckans reklamblad??




GODMORGON!!

Karin:nu har jag vaknat haha!! Jag var lite sen på att dra mig upp ur sängen idag.... Gott att sova lite plus att det va ett jvla liv i korridoren i morsen... SNORBARN!!! Vi kom hem halv tre från Cattis och vi hade verkligen en toppen kväll... Sen när jag skulle borsta tänderna så vart hundarna helt galna så ja kollade ut i dörrhålet och ser en kille stå o försöka pissa mot väggen, Elin blev arg haha och slet upp dörren och undrade vad idioten höll på med, han vart inte riktigt beredd på det och drog, återigen SNORBARN!!!!!! sen somnade vi och vaknade halv sju av att någon skrek i korridoren helt hysteriskt såå D flög upp och rusade ut då var det nån jävla idiot som stod och slog sönder ett bord i korridoren och blödde förfullt. Så D talade om för honom vilken idiot han var och tvingade honom att städa upp :o) haha killen lydde trots allt och städade upp.. Ahh  ibland blir man s¨å trött vilka idioter det finns och hur gamla är dem igentligen ?! jo studenter som ska vara vuxna och ut i arbetslivet snart!!!! ett ord: IDIIOTER!!!!!

Vaknade upp vid halv elva igen... TRÖTT!!!!! men jag har bakat bröda iaf som blev mkt goda, hade en deg i kylen under jäsning under natten.. Gott med nybakat till frulle :O) lyx!!

Nu ska vi plugga lite och sen film ikväll..

Bilder på sovrummet kommer för jag hittar inte usb sladden :o) och Karin snabba cash ska jag se i kväll jag återkommer :)

Kramar

Vin & Ost!

Vin & Ost kväll hos Cattis , here we come...... :o)
Jag bara älskar vin och ost.... MUMMA!!!!



Ska bli skönt att komma ut lite och bli lite rund hehe ;o)

Har iordningställt en fin bricka med ost, brickan som jag fick utav min fina Emma i Julklapp.. Den ser så god ut!
Skulle haft lite äpple och mango oxå men jag orkade inte skala så det får bli utan! Men lika gott är väl det :o)

Måste rusa så jag inte blir sist in till frosseriet haha!!

Ha en trevlig kväll nu!!!!

från -21 till -16

brrrr jag fryser en aningens om mina fossingar... Och dessvärre måste jag gå ut med djuren nu och det är så kallt att andas...

NU är vi färdiga med tapeten och det blev sååå snyggt!! D gjorde ett grymt jobb! Sängen är tillbaka på plats och jag ska bara städa upp lite runt omkring här så man kan röra sig igen :o)
Så himla mysigt med ett snyggt sovrum! Primaballerina!

Måste dock omorganisera lite med resten av grejorna som typ tavlor o lite sådär, jag vet inte riktigt var jag ska placera dem men jag får prova mig fram eller alternativt knö in dem i garderoben...

Ikväll blir det vin-mys alabama, kanske lite gottans ost oxå om man har tur!
I morgon blir det Bio med brorsan och hans tjej himla mys det med...
Snabba Cash är det som gäller och jag hoppas och har hört att den ska vara grym och min älskade heting spelar ju huvudrollen,, yeeeahh!!!!!



can´t wait.....

Nu är jag vaken igen

Somnade om igen och vaknade nyss :o) fast nu känner jag mig tröttare än vad jag gjorde i morse.. Kaffe kanske??
Ska strax gå ut med hundarna och åka och köpa tapet och göra klart det sista så vi slipper sova en natt till i vardagsrummet....
Fjantigt att köpa en hel rulle för en liten snutt som är kvar men man har ju inte direkt något val... Det blev skitsnyggt med tapeten iaf det känns skoj när man innan tvekat så för det finns ju alltid så många att välja på men både D och jag blev riktigt nöjda!!

Det börjar dra ihop sig för rutiner...

kan inte sova...

Jag kan inte sova, har vart vaken sen 05.00 och bara legat och vänt och vridit på mig...
Jag är egentligen jättetrött men somnar givetvis inte om..... Det va iförsig rätt underhållande och ligga och lyssna på alla som kom hem från krogen och gick vinglandes in i väggar och dylikt :o) haha....

Alla sover för fulla muggar här och Wilma snarkar ljudligt!!!! Hon har bäddat ner sig under överkastet i soffan så det är bara en stor hög som låter och rör sig metodiskt upp och ner.. haha hon e söt den lille...

Undra om jag kanske ska göra ett insomnings prov en gång till man är trots allt ganska ensam så här tidigt bara katten som är igång....

GodMorgon/GodNatt

på tapeten ;o)

Danne har tapetserat o guess what? förlite tapet.... men det ordnar vi i morrn... nu ska vi sova i stöket och lim lukten så frågan är väl om vi någonsin vaknar :oS haha...
Ut med hundarna sen bums i kojs...
Väldigt tröött idag har inte vart den bästa dagen men men nya tag ny dag nya äventyr... Fick iaf en riktig räkfrossa med ett kilo räkor ikväll, ååå de e alltid lika gott :o)

God Natt!!



ska rasta Bilen ;o)

Ska ut och åka lyx" åk :o) ska åka upp till maxi huset och ställa bilen inne i värmen där ett tag så det smälter lite runt om.... så vi tar en liten fika och bara myser en stund... ska bli skönt...
Kolla det sista på rean också och se om det finns något av användning!
Det snöar förfullt idag så vi får väl se hur bra det går att ta sig fram...
hej så länge

Dags för en update..

Vart så trög på att skriva och sen va internet jättelänge igår.. Det gick inte att vara i lgh i går då det var snickare och rörmockare som sprang runt, vilken tumult det var allt blev uppåner med en gång.. Och nu hål i väggen både inifrån loggian och i vardagsrummet.. :o( min fina lägenhet... men målaren kommer väl nästa vecka och sammanställer allt.. tröttsamt! Men de va iaf trevliga gubbar som sprang här, man tycker nästan synd om dem när den ena lgh efter den andra upptäks vattenläcka i.... de är uppe i 7 stycken nu... och två där hela golvet måste bytas ut blan under oss.. stackarna!!



Här bor vi :o)





en skiss på lägenhetstypen vi bor i ...



Kårhuset, som ses från mitt fönster och även resten av vår fina park...

inväntar Hantverkare..

Snart kommer farbror bankare :o) och borrar lite.. hmm hoppas det inte kommer ngt vatten bara för då blir det blött! Tänk och ha en vattenläcka i ett såhär stort hus,
Snacka om att leta efter en nål i en höstack!



hehe...

Är rätt trött faktiskt, jag brukar inte alltid vara vaken såhär tidigt och givetvis gick jag inte och la mig när jag borde. Jag städade kökslådorna :o) haha också en syssla sådär i nattetider....
rent vart det och en nöjdare men piggare Elin! Jag avskyr att inte vara trött när man borde man blir så sjukt stressad av det..

Nu knackar det!  wish me luck!

Jag ser inte ut...

Det går inte längre att se ut genom fönstren här, det har blåst å yrt så mkt så det har fastnat på rutorna ... haha undra om man kommer ut ur entren i mön ?!

måste gå till sängs nu för tidigt ska här vaknas i morgon, fit for fight.....

Sov gott snöiga Svearike..


Pannkakor ♥

mmmmm pannkakor till mig idag mmmmmmm..... Jag har bunkrat upp med det vanliga, nutella,banan,grädde,mango och sylt mummmssaasss :o) det börjar bli en god vana :o) Ska enbart slappa hela kvällen oxå! Var just ute i snörusket det är verkligen helt sjukt mycket snö ute nu och det slutar ju aldrig.. Vart ska allt ta vägen?? tänk om det blir överfullt, haha kul tanke!!

Nu:mat & Tv :o)

tjarå ;o)

Post?! Vattenläcka?!

All denna post?? Man tror det ska komma nått och så gör det inte det fast det borde! Vad gör man?? Jo.. man traskar/slängs runt i snyran upp till kvartersvärden och ber om hjälp, då det är min granne som har samma efternamn som får all min post!!!!! ursur!! inkompetenta postmänniska!

Men min kära vänliga kvartersvärd hjälpte mig och mycket riktigt så fanns all min post i hans fack och min granne har dessutom flyttat så han kunde ju inte ha öppnat. Men summan av kardemumman så tog han bort grannens skylt och vi hoppas på vidare att den gulblåa kan träffa rätt!!

Fick just avbryta här då det knackade på dörren.. Guess who??
haha kvartersvärden igen (han gillar mig ;o)
Vattenläcka i lgh under mig och massa andra lgh i huset men nu vill de kolla i min lgh vart det kommer ifrån, och jag som trodde jag skulle klara mig men icke!!! Och när?? I morgon kl 08.00 :o) haha min vanliga otur..........




jaja får se hur omfattande detta blir nu då!

Simma lugnt!! hahahihi

brrrrr...

 

Så sega vi är idag... vi var uppe på berget en timme med hundarna och gick omkring. Jag drog mest benen efter mig men tränade Pavo en stund iaf och danne gick med honom i djupsnön så han fick arbeta den lille..

Nu  sover de som stockar!!

Det snöade nått så hysteriskt och blåste jättemycket men det verkar ha lugnat sig förstunden iaf, de varnade ju rejält för stormen över hela sverige så vi får väl se hur det tilltar!

Ska dricka min trehundrafemtioandra kopp te för dagen nu ;o)

 

hej,hej,hej,hej dådå!


Piss morgon

Nu åker jag till doktorn för att få bukt med halsen tredje veckan i rad är fan inte okej! jag har aldrig haft så stort intag av te i hela mitt liv som dessa veckor, haha.. det börjar smaka riktigt gott :o)
Och sen blev man ju väckt på ett frusterande sätt av att de borrar hysteriskt i lgh under mig, det skångrar så hysteriskt i betongen så Danne o Jag for upp....
hmm mindre lyckat!

ska klä på mig nu och åka iväg...
God morgon till er

so you think?!

ONT i halsen igen, big time :o( måste göra ett halsprov i morgon för nu vill jag inte ha ont längre, ytterst tröttsamt!
Måste gå och lägga mig nu efter en lång dag...

Det blir inget långt inlägg nu för jag ids inte :o)

Sov så gott och dröm de bästa drömmar !!!

Everything and nothing...

Jag tvekar skarpt på att jag kommer ihåg vad jag nyss läst i de 48 sidor jag bläddrade igenom......
Samspel i grupp ÄR en bra  bok men kurslitteratur är alltid kurslitteratur och det är förbannat jobbigt att läsa.. Det är ju ingen roman direkt! Men som tur är så är den inte så tjock iaf, fast vi har några matiga till att blinka igenom....
Jag ska ta ett kapitel till idag sen är målet uppnått, det är ett jädra tjöt om att nå sitt mål hela tiden but guess what?? det är sant ;o) Målinriktat! målinriktad! Målad! Målning! Målmedveten! Mål! Lägga Mål! ja ni ser Mål är bra!!! :o) fiffigt!!

Hur som helst så borde min nya livstil medföra lite mer planering och lite mer struktur.. Man måste börja i en ände annars börjar man inte alls, så sakta men säkert riktar vi oss mot en ny sundare metal och fysisk livstil.. hell yeeah!!!




Fire!!!!!

Gorgeous

Robert Pattinson is on ELLEN!!! so nice...



Han e fräschh Oo la la .. :o)

Vilken tur att jag slog på tv:n jut då!!

D är inte hemma och jag ska ge mig ut på en långpromenad med musik och hundar...
Sen blir det lite till plugg, måste läsa en heldel och nu när böckerna har kommit är det lika bra att hugga i ordentligt från början..

Bye..

Några väl valda

Livet består inte av att ha bra kort på hand utan av att spela dem man har väl.

Alla djur, utom människan, vet att livets huvudsakliga mening är att man ska njuta av det.


Den som drömmer på dagen vet mycket, som undgår den som bara drömmer på natten.

wohoo

Lika trött som förut :o( måste orka måste orka måste orka..... får bli kaffe med till lektionen...

Kollade nyhterna nyss inget sljöbärare i frankrike? är inte det lite väl rasistiskt?
Sen blir det snöööö igen :o) me like... oh jag älskar verkligen när det snöar mycket bättre än eventuellt slask :oX

55 minuter kvar till avgång...

Uppe med tuppen (nästan)

Kuckelikuu klockan är fyrtiofemminuter över sjuu....



Skola klockan tio men först lite frukost och förberedelser..
Har haft den sämsta natten ever och har bara sovit en liten stund så
ögonen går i kors......
Wilma sover som en stock och drar sitt timmer ljudligt*
D & Pavo sover fortfarande oxå så jag myser själv i soffan
en stund innan alla vaknar :o)
Ser kallt ut idag så det får bli varma kläder...

Ha en bra dag nu!

vilken dag..

Nu är jag fullkomligt slut! Kämpat som en tok hela dagen, flängt hit flängt dit knappt hunnit äta och såååå trött....


Nu går jag i dvala för jag är så hejdundrans trött...

kramar och godnatt

Silver ♥


Tala är silver
&
Tiga är guld...



Vaken.. eller?

Jag tror iaf att jag är det fast jag skulle gått upp sju men min mobil gick i golvet igår och tiden stannade, det glömde jag givetvis bort så jag vaknade åtta istället men det gör inget :o) jag börjar inte försen ett ändå! ska njuta med lite frukost och plugg innan det drar igång..

Ska börja läsa samspel i grupp som vi ska läsa i gruppsykologin och sen skumma igenom några bitar till förvaltningsrätten som börjar i eftermiddag 15-17 weii då lär man ju vara skapligt seg!

Ska krama lite på D nu innan jag gör frukost..

Kramar & Godmorgon




hangover..

 

Det är inte många gånger jag skrattar mig hejdlöst genom en film men shit va rolig denna va :o)

Jag garvade ihjäl mig så se denna!!!!

 

Ska försöka sova mig tillbaka till verkligheten igen.

 

Godnatt


Viiin

En alldelses underbar söndag....

Nu jädrans!!

Nu har jag shoppat ett nytt antiskall halsband till den gråbente mastodonten ;o)



Det är en citrondoft som sprayas ut när hunden skäller, så nu får vi se vad komma skall ,,hahahaha.... :o)

Städad

Ny städad! Skönt med rent omkring sig, det är det iförsig oftast men extra när man tar i från tårna... kaklet är skurat och spisen är putsad osv osv...  det osar skurmedel ur varje hörn!

Skogen väntade på oss med sin charm men gud vad kallt det va där uppe på berget, 13 minus och härnere är det bara 8 minus, tur att jag tog termosarna på mig :o)
Det kom en man gående när vi var ute, det är inte ofta det gör det när man är där uppe. Det var en av jägarna som jagar där han skulle kolla om någon hade lagt et ensilage i skogen. De har haft prolem med kylan och många rådjur har dött så man har gått ut till allmänheten och bett dem mata djuren.. Men det låg fullt med engilage i skogen så de blir nog mätta för idag iaf :o)

Han hade med sig en jättefin vit älghund, som Wilma och Pavo givetvis inte tyckte om men han var väldigt grann.. Kul och träffa lite andra jakthundar och se hur de ser ut.. Men han såg givetvis att vi också hade en. Det är inte alls vanligt med "Pavo" hundar härnere, jag kan nästan lova att vi är näst intill ensamma i skövde. Kul att träffa en ägare iaf :o)




Jag skulle visa en vit älghund i vuxen size men denna är ju för gullig ;o)



Detta är en vuxen kille, så fin..



Nu blir det strax middag, kyckling och potatis i ugn med svampsås  och gelé.. mummsfilibaba ;o)

Flow..

Har verkligen inte hunnit skriva än idag, gick ändå upp tidigt för att avsluta projektarbetet och kom in i ett sådant sjukt flow :o) hur bra som helst för en timma senare var vi klara!! inskickat och underskrivet :o) bara och vänta på domen.... Det känns underbart att vara klar.

Danne och jag firade med att gå på stan och shoppa lite, det är bra rea nu.. Hittade en sån väst jag velat ha hur länge som helsti fuskpäls :o) mkt snygg.. Danne hittade två tröjor som va top notch ;o)

Nu blir det skogen en sväng innan det blir mörkt...

haha :o)

Ibland kör man fast







Underbart!


Jag kan inte med ord beskriva vilken underbart skön dag jag har haft och kommer att ha ;o)
mmmm bästa ever!!!! soffa,pizza,cola,film och godis står på schemat det borde jag ju vara värd efter att absolut inte gjort någonting...

Citat från D när jag försökte få kontakt med honom i morse, "Jag var vid medvetande, jag var bara inte vid liv" hahahamohaha :o)

Min lilla röda bil

Pärlan

Min trogna röda vän :o)

Tänk vad skönt att ha en bil... Det underlättar så sjukt mycket.. Speciellt när vi ska ut i skogen då det tar evigheter att gå dit, eller när vi ska handla osv... Min snyggbil är het ;o)

 

 


igår hahaha



Alltid...............................




Ingen likhet alls....



Exotiska drinkar ;o)



hahahaha......



Hands off..



Halsa,halsa,halsa :o)

✫ ✫Hjälp till nu ✫ ✫

Nu äter jag äntligen lite frukost och har lyckats gå ut med hundarna, blev givetvis omkull dragen haha,
Tyngden på dalskidan älskling :) jag välte skulle man lugnt kunna säga.... :o) Idag blir en otroligt händelselös dag..
Har tittat på tv4:s extra insatta program om haiti, fruktansvärt.. helt ofattbart att några sekunder kan förstöra en hel stad.. ALLA borde skänka pengar till hjälporganisationerna, när jag kollade sist hade de redan fått ihop över 8 miljoner kronor bara på några timmar.


Så vill vi så kan vi!!!!

Tryck på länken nedan för att ge en gåva!!!

http://www.unicef.se/stod-oss/haiti

Sämst

NEJ- jag mår inte bra idag alls, blev en aningens förmycket av det goda igår... Huvudet dunkar, hjärtat slår, magen känns som en soda streamer, fingrarna viner inte över tangenterna som de brukar och att stå upp är inte och tala om.....
Men- va skoj vi hade, handbollen gick ju iförsig sådär men ölen smakade som öl och den susade ner i strupen :o) vidare sen till "skorpan" (skrapan) (vi bor där) och ja vi bokstavligen sänkte en hel 75:a & den var stark... Kortspel och galenheter (bilder kommer sen när jag kan stå upp) gjorde mig lite rund om knölarna så utgången som var relativt planerad kan dock verka oplanerad nu när jag tänker efter blev aldrig av...  Danne,petter och frank fick gå ut själva medans jag brottade ner mig under täcket och slocknade på momangen ;o)

Jag- har ingen aning när D kom hem, men han är här nu iaf hahaa, hoppas aldrig någon bryter sig in här för jag hade nog inte vaknat.. hundarna som ska vakta skäller hela dagarna men aldrig på natten, måste byta strategi tror jag så de skäller vid rätt tidpunkt istället :o)

Jag måste vila lite till nu och knapra lite piller :)

jajaaja

Väntar väntar o väntar på maten och den blir aldrig klar, rörde ihop ngt som inte verkar funka haha! jaja vi får väl se hur det smakar sen om det nu blir ngt sen....

Mina bröd som jag bakade förut resulteradi i en katastrof.. jag glömde bort dem på 275 grader i ugnen haha inte bra!!!!! brandalarmet fick min uppmärksamhet att riktas mot ugnen.. Fiffig Elin!!!!



Det var ingen fara men inte heller ätbart så bingen blev det med dem!

Ska strax till Harrys med Petter och häva lite :o) Long time no see...

Over and out...


Fick mail av mamma



 

Vovvarna på julafton :o)


Sötbulle

 

Stilig


sjuuukt!!!

Såg precis på tv reklamen om någon som gillade sockiplast och tyckte de va dö sexigt, hahaha, grow up maybe?? bara en tanke förstås!! :o)
En annan som va nerkärad i alla sina miljarders dockor som hon bar under armen i ett, hon till och med bar ut dem för att de skulle få frisk luft, dubbel hahaha!!! Outsiders visar ju givetvis detta avsnittet.... i bland undrar man ;o)

Oooo idag har jag hunnit så mycket, vart uppe med tuppen, de e inte varje dag :o) satte en deg på jäsning vid nio i morse som jag strax ska knåda ut, vart på intro till förvaltningsrätten också det gick kanon... Hunnit med skogen och lunch också.. Så nu blir det bakning och sen en öl på Harrys ikväll!! Kan det bli bättre....

Måste skynda..

Ps, Danne kastade en boll i huvudet på mig när han skulle leka med Pavo :o( BIG aj aj... haha och jag tänkte innan att jag borde hålla mig bakom när de leker, men men jag hann aldrig undan :oD ds...

Sleepy ✫

Huvudet på kudden och trött efter en lång och händelserik dag!
Kollar tradera lite innan jag somnar, man vet aldrig vad marknaden har att erbjuda ;o)
Kollade just på den tredje Johan falk filmen, sån torsk på svensk kriminologi så det finns inte!!
Asbra✫



Min fiina Wilma som sover på fönsterbänken :o)



slappt...

Nu e det slappt på Elin fronten.... har flängt runt som en tok större delen av dagen, diverse hit, diverse dit o tillbax dit igen :o) helt slut... Efter vi vart i skogen släppte jag ju av D vid gymmet och åkte hem för att inse att D hade bägge nycklarna, så det var bara vackert att vända om och hämta dem..
Men när jag kom ner till gymmet iklädd termobrallor,mega jacka mössa osv osv...
( michelingubbe)
så var Danne puts väck!! Peter som äger gymmet kollade om D var inloggad och det var han men vi kunde bara inte hitta honom.... Bortblåst!!! väntade i 20 minuter fullkomligt genomsvett i alla dessa kläder så kom lilla D ut från SOLARIET!!!! ahhhh han va lika varm som jag :S hahaha.. skulle sett hans min när jag satt där :o) haha!!!

sen åkte jag häm och ÖPPNADE dörren och gick in, Äntligen..... Som kompensation köpte min söta D en matta till mig som jag har velat ha jättelänge så nu har jag mina små fossingar på den och guuuud va snyggt det blev,,,,,,,, så nöjd!!!! Nu ska jag njuta hela kvällen av att vara inne :o) haha


Yeah!

NU avslutar jag studierna för en stund.. Har hunnit med ett seminarium, gruppmöte och skrivit lite på mitt projektarbete :) kreativt!!!
Nu ska vi åka till skogen en sväng och andas lite frisk luft, sen blir det att lämpa av D vid gymmet och jag ska åka och byta en tröja.. Fulltööss.....

Jag hade gärna gått ut och tagit en öl ikväll med det får bli en annan dag, måste bli färdig med arbetet först är ju bara tre dagar kvar! Pust!
Semenariumet idag var annorlunda mot vad vi brukar få hitta på, vi gjorde gruppövningar som synnerligen var intressanta.. Kul att gör något annat för en gångs skull :o)

Nupps på med överdragsbyxorna och kängorna och jacka,mössa,vanta,halsduk mm det är kallt att vara hundägare, men väldigt varierat!!!! ha.ha.ha... ;o)

Hej på ett tag!!



Vackert..

Semenarium

Ska på semenarium nu, har ingen aning om vad vi ska göra så det blir spännande....

På med jackan och ivääg....

Jag slänger mig väl med ett God natt då!

Godnatt och hoppas ni sover gott nu.. själv ska jag uppp 6.00 för omväxlingens skull, har ett semenarie kl 8.15 så det blir en härlig tidig morgon för min del..
Så jag måste bädda ner huvudet och räkna får en stund, hoppite, hoppite hoppite hoopp!!

53 Godnatt!



Världens vackraste Rotta!!

 

Diesel "fnisel" "putte"

Kärt barn har många namn!

 

 

Den mest utåttåade vi känner :o)

 

 

Hej hopp vad han springer..

 

Nova & Diesel badar

 


Då kör vi handboll i dag igen...

Nu får vi tämeligen hålla tummarna för Sverige mot Polen... Nu måste vi kamma hem detta annars är det inte jättebra!!! Men det fixar la vi,, no probs.....
Jag har fått så ont i halsen igen och det stör mig nått så förbannat, ont ont ont... te drickandet pågår förfullt.....
Måste kolla matchen nu..

Shopping alabama ✫


Pust å stånk å stöön... Inhandlat ALLT som jag behövde i mat och pryl väg från mataffären...
Jösses vad saker man "behöver" :o)Skumt fenomen det där..
Men men positivt överraskade när betalningen kom då det inte vart så dyrt som jag trodde ;o)

Glad som en lärka tassade jag ut med fem matkassar!!  ( Danne körde vagnen, jag låg som en död sparris över) haha.... nja nästan iaf!! 

Kul när man kommer hem sen och inser att man köpt huuur mycket kattmat som helst, de hade rea i djuraffären och sen hade jag ju givetvis glömt det när vi kom till mataffären, så då köpte jag en hel säck till..
Hhaah minnet är bra men kort!! Men hon klarar sig genom ett världskrig nu iaf!

Så var man tvungen att omorganisera precis överallt också för att få in allt på plats :o) men kvick och allert som man är (hrmfhaha) så löste det sig också! Hoppas jag slipper handla på länge nu, det är ju så nedrans tungt...

Nu ska jag tvätta massor av kläder som borde tvättast för längesen men jag har inte hunnit (orkat) med det....
Sen blir det projektarbete en stund, pluggade i morde också riktigt duktigt fick högsta betyg på sista testet med :oD big smile.........

jaja nog med skrytande hihi....

Här ska tvättas!!

Go morgon Go moorgon hör fåglar sjunga glatt....

Go morgon go morgoon i kööör :)

Nu börjar mitt final test i arbetsmiljön så strax ska jag börja.. Får se om det blir full pott idag med haha! Självklart!!!!!!

Nu påstår D att låten inte går så här men jag återkommer med rätt svar senare för låten gååår så!!!!!
haha hejhej

Särskrivningar!



Inga spår efter skidåkaren.......





 

 

 

 


















































&  följande är bara en parantes alltså ( )




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haha.... Så kan det gåå..


Sverige-slovenien



Snart gäller det!! Har bänkat mig med grabbarna ( Bardia, Danne och Carlos) och tittar just nu på Polen-Tyskland.. Polen är väldigt bra! Vi får se vem som tar hem detta.. Sen börjar den "riktiga" gamet :o) Sverige-Slovenien,spännande... Sofie kommer snart ner oxå så det blir lite riktigt viiin drickande ;o) mkt nöjd... chips & cola med....

Lycka till Svearike!!!!

Kkkkkallt...

Det var en aningens kallt idag att vara ute men vem tål inte lite kyla ;o) ??
VikingElin klarar det mesta haha, ja stöddig som ja e men jag dricker ju kaffet svart och har iaf en hund som liknar en varg och en alldeles skit snygg svart/vit mössa som retar gallfeber på D.. :D Lite viking varning det känner ju jag!!! Inte lätt att härstamma från dessa coolingar yyeeiiaa!!

haha..  Det var iaf skönt med lite frisk luft innan studierna drar igång nu på eftermiddagen..

FÖRESTEN jag behöver köpa "flugornas herre" Någon som vet vart man kan köpa den???? verkar omöjlig att hitta... Heta tips mottages varmt ;), måste läsa den till kursen nu..

 

Jippie :)


hakunamatata

Inga bekymmer... kanon kurs vi ska ha nu, det ska bli riktigt kul att läsa denna nu.. Måste bara få in alla böcker vi ska ha. Men jag har hittat de flesta det gäller bara att de kommer fram i tid. hade behövt läsa dem nu..
Det är en jädrans massa läsa i kursen men det får väl gå.. på med brillorna och skaka fram ugglestuket :o) hahaa...

Nu blir det lunch innan utflykt på berget ....

hejshejs

Gruppsykologi..

Första lektionen för 2010...

Nu är det gruppsykologi som gäller idag, ja iaf i några timmar.
Sen är det tillbaka till arbetsmiljön igen, måste ju bli klar..
Ska till skolan nu strax och det ska bli gott att börja igen.
Skönt att komma ut och träffa lite folk igen hihi :o)

Nu måste jag gå så hej så länge

femton sjömän på dömanskista åhåhå och en flaska rom!

Nej... SÅ illa är det inte :)

Kom precis hem från en långpromenad med Bardia och Danne, mycket trevligt  :o)
Trött i både benen och huvudet nu, de tjötar ju så förbannat.. hihi ;o);o)
Kan vart så att jag försökte överrösta dem med mitt telefonpratande med sofie, men min hesa kraxande röst ville inte riktigt så jag var tvungen att skriiiika, ja va gör man inte för att bli hörd här i världen ;o)

Ska föröska sova lite efter förra natten då jag bara sov typ 2 timmar..
Jag är dock inte trött så vi får väl se.. Igår natt kolla jag på tvåan i falk serien och idag trean, i morgon fyran hihi.. TORSK!!!! verkligen torsk på svenska kriminalare :0)
UNDERBART

Sov så gott..

Blablablablabla

TRÖTT!!!!!!

Har studerat vad för kemiska hälsorisker och vad det gör mot oss.. spännande men lite småsegt ska jag erkänna, nu blir det snart mat och slappa..

Kycklingfalukorv i ugn med potatis mos, ja e hungrig!!

Smaklig måltid!

powernap

jaa skulle pluggat men somnade, haha trött efter dagens bravader uppenbarligen!
Nu ska jag iaf ta tag i det på riktigt, kaffet är på och rispuddingen är värmd, mm...
Mamma gjorde den till Danne igår som vi fick med oss, jättegood!!!




Fish & Chips

mmmmm vad gott de va dock inte egen pannerat men så gott ändå!!!


 

Mätt som en plätt och dags för studier.

Projektarbetet i arbetsmiljökursen ska vara klart den 24 januari,

så i med högsta växeln och skriv....

 

 



God Morgon/ Middag

Vilken dag redan nu! haha, crazy as always!!!

Danne och jag vaknade runt tio och käkade lite, tänkte med all snö som kommer så hade det ju vart underbart att åka upp till skogen och gå lite. Det är så otroligt vackert nu när det är så mycket snö på träden och helt orört..

Vi packade på oss kläder, kamera, lina till Pavo och godis till wilmisen :)..

Det finns en jätte mysig väg uppe vis simsjön som var skottad (tack gode gud) annars hade det aldrig gått, så vi gick den vägen så långt det gick. Det är delar av billingeleden man går på så hela var ju inte skottad, men när vi kom till slutet där de hade skottat en vändplan så hoppade hundarna runt i snön som galningar.
Det är väldigt djup snö så de får kämpa på bra vilket är as grymt när man har iaf en hund som aldrig blir trött.

Men tillsaken hör att Danne höll Pavo hela vägen men lämnade över linan till mig när vi kom fram för han skulle ta lite kort (som jag bad om). Pavo som älskar att jaga diverse vilt flyger ut och Elin som förövrigt måste vara svin klen TAPPAR linan och Pavo sticker snabbt som attan. MEN jag kutade som en dåre efter fast jag  är uppenbarligen inte snabb heller så Danne gjorden en omkörare i 300 knyck! där stod jag som ett fån och försökte gräva upp vilt sprattlande Wilma som inte alls ville stanna kvar hos mig.

DÅ hör jag jordens brak och springer fram och ser bara Dannes huvud försvinna  ner för ett stup... Då stannade mitt hjärta kan jag lova men som tur var så såg jag honom fortsätta springa och tillslut skrek han att han fått tag på honom längre ner, för linan hängde ju efter honom..
JÄVLA HUND!!! och när Danne kom tillbaka sa han att han hade tappat kameran någonstans i all denna hysteriska snö..... Tro det eller ej så hittade vi den tillslut och den fungerade, haha.. lite tur i oturen iaf...

Allt detta skedde på typ en timma, så nu känner jag att denna dag är fulländad med händelser :)

Hahahah!!!


Här var vägen vi gick på..




Wilmalille hade lite svårt att ta sig fram och upp..



Väldigt mycket snö




Här tog jag över linan...



Och här gick allt åt helvete.. ja ni kan ju urskilja farten..

Men för att citera min D, Han förgyller ju våran dag! hrmffmrfm nja!!!
han gör mig snarare smal.. hahah..

Nu måste jag vila lite och plugga...

Hej så länge!

Johan Falk..

 

Ja vad tycker man då efter första titten?? Jo faktiskt bra från en som är fanatiker av Beck :)

Lite släpig ibland och speciellt Johan Falk han är inte min personliga favorit i kändis välden, vääääldigt släääpig men Ok från mig ändå..

hetast: han som spelade dubbel agent OMG han är het!!!!

haha ska nog kolla resten av filmerna med :D

 

Nu är det läggdags för i morgon börjar vardagen :)

 

Kramar och Godnatt


Ibland blir det som det blir

Jag hittade lite bilder från när vi var på bio för ett tagsen



Likheten är väl slående ;)




Inte här förstås :)


Å vart har jag varit då??

Hej o hej och tillbaka efter en tripp till Floda :)
Det var en överraskning till ett 30-års kalas så jag ville inte skriva något innan..
Men vi har haft en superhelg, med ett jättetrevligt kalas och sviterna från gårdagen sitter kvar!!
Vi åt och åt och drack o drack, det var så mysigt att träffa alla, ibland så träffar man inte varandra på så länge och då blir det så himla mysigt att prata igen och höra vad alla gör osv.. kanonkväll!!

Nu har vi kommit tillbaka till skövde och sitter enbart och slappar i soffan, jätteskönt då man är rätt slut nu och min hals gör sjukt ont igen, vilket suger fullständigt Och jag är hes som bara den, kraxa!! :S
så jag fortsätter med mitt Te och soffliggande en stud till..

Vilken härlig morgon..

God morgon därute..

Solen skiner ute och träden är verkligen jättevackr
a..
Har precis avslutat min frukost och ska ta tag i dagens bestyr..



Jag har massor att göra idag så det är dag att styra upp arbetet lite nu..

Ha en mysig morgon nu i det härliga vädret, om ni nu har det också?!

Kramar

Säng ljuva säng...

Ja efter en dag innehållande det mesta är jag rätt trött nu.. Kollade kurslitteratur inför de nya kurserna nu, Gruppsykologi och förvaltningsrätt, det ska bli skitkul!!!

Jag ser faktiskt framemot det.. Batterierna laddas om..

Måste bara slänga in en jättekul bild som min kära vän karin skickade (skum humor)

I LIKE!!!



Hahahahaha Detta är humor gott folk!

En liten notis till Karin: Jag saknar dig här hemma guman, speciellt nu när jag sitter själv o as garvar över detta hihihi!!  KulKarin, ska vi börja kalla henne de kanske, nope du måste upp ett leve till OCh för att spinna vidare på level så såg jag supermario spelet i affären idag, Awesome!!!!
Ska nog fixa det och se om jag har fingerfärdigheten som jag hade för typ 15  årsen, va de så längesen?? herregud hoppas inte det :S wieerd man Blir äldre.. hmm 25 i år= stort! är man vuxen nu då och måste ta sådär äckligt mycket ansvar (axelryckning) nä jag väntar till en annan gång, ansvar??  avvaktande djup suck...

Jag ska lägga mig nu och fundera mer på sådant som jag igentligen inte vet varför jag lägger energi på..

Godnatt

Gott Bröd som rekomenderas!

Ett fantastiskt gott bröd

ca  2 timmar 30  minuter
Ett härligt bröd som påminner mycket om ciabatta.
Ett fantastiskt gott bröd

Deg
5 dl
vatten, fingervarmt
1 dl
mjölk
25 gram
jäst, 1/2 paket
2 tsk
salt
1 msk
honung, eller strösocker
12,5 dl
vetemjöl, + mjöl till utbakning



Tillagning

Arbeta snabbt ihop den LÖSA degen. Strö över ett par msk mjöl över degen och låt jäsa 1-1,5 tim.

Värm ugnen till 240-250 grader.

Strö ut 0,5-1 dl mjöl på bakbordet och stjälp försiktigt upp degen. KNÅDA INTE! Jäsbubblorna ska få vara kvar.

Strö ytterligare lite vetemjöl över degen, knappt 0,5 dl. Platta till degen något.

Dela upp degen i bitar och lägg på plåtar täckta med bakplåtspapper. De blir lite olikformade pga att degen är lite kladdig, men så ska det vara.

Grädda bröden (de behöver inte jäsa) i mitten av ugnen i ca 17-20 min.

Låt bröden svalna utan handduk, så blir brödskorpan frasig och fin.

 

Nu bakas det för fullt innan gymmet för idag kommer mamma o pappa , farfar, mormor och morfar för att titta på Petters Xjobbs utställning, så efter det blir det lunch och fika :D måste rusa ha en bra dag!!! ps gooootttt bröd=)


Upprörd..

Ibland (ganska ofta) gör min stora Pavo mig otroligt upprörd, han skäller o skäller o skäller o skäller och SKÄLLER!!!!
Jag blir tokig, han skäller på hundar, människor, kråkor, andra fåglar, plastpåsar och allt annat som rör sig och inte rör sig..
Och nu är han givetvis ännu värre än innan för nu är så understimulerad så myrorna kutar i kroppen på han...
Min Gråbente fina lurv hund är ett spektakel att ha att göra med ibland.. Så D fick trösta mig efter promenaden då jag trodde jag skulle gå av för räkning, när han skällde konstant under 20 minuter..

Hörselskydd nästa!!



Som ni ser ständigt skällande!

Nu är jag helt utmattad och ska baka lite bröd istället..

kramar

Häromdagen





Såhär ser det ut genom mitt fönster, vi har så mycket snö..
Men nu börjar graderna att dala så idag är det bara -3 ute.
Ska lägga in lite bilder på hur träden ser ut idag, inte konstigt att flera av träden har tappat stora grenar, det måste vara jätte tungt med all snö på...




Nu ska jag börja med vårt projektarbete i arbetsmiljö..

Hej för nu

Goo Mörra!!

Varför vara relativ när man kan vara absolut?!
God morgon idag!!

Jag vaknade sent idag och ska dricka lite Blackcurrant te nu, väldigt gott te..
Saknar mitt morgon kaffe men det får vänta tills halsen är frisk.

Igå kväll fick jag den sjukaste tandvärken, säkert en visdomstand som krånglar igen med min vanliga otur :(
Sist kostade det mig en halv förmögenhet innan de lyckades fixa det :(
Jag hoppas det ger med sig!

Nu är det frukost time :)

Ha en underbar dag!


ToppTio

Tio saker som gör mig glad!!

  • Det galna innehållet i den lägenhet jag bor i ( D & hundarna & katten (r)
  • Kärlek
  • Mina bröder och familj
  • Mina fina vänner
  • Humor
  • Att köra min röda bil (fort)
  • Skratta
  • Snön men även en nykläckt vår
  • promenader med hundarna
  • Vin, haha :o)




Mina finaste små hundar



Världens största tratt :)

Det finns många saker som gör en glad men dessa var de jag kom på nu :o)

Det är viktigt att vara Glad!!!!

Ny&Snygg

Har vart på stan en sväng om och gått i alla tänkbara affärer.. Hittade denna fina kofta på Gina Tricot..

 

Den är mörkblå men det är lite svårt att urskilja.

Sen var vi inne i mat affären och handlade lite mat.

 

Det blev spagetti och kycking köttfärsås, mycket gott!!!

Jag har aldrig gjort det förut men det smakade hur gott som helst, det kommer bli fler favoriter i repris ;)

Nu måste jag vila lite man känner i kropen att man vart dålig, orkar ju ingenting...

Kramar


KLAAR

Nu ska jag gå och lämna in tentan, finally!!!!

Ohhoho det ska bli så skönt, ska gå på stan som avkoppling sen för att rensa huvudet på teorier en stund ;)

Se om jag hittar något på Gina idag för mina sista julklappspengar på present kortet, hade vart najs med en ny tröja såhär i vinter tider =) så man slipper frysa menar jag! hihi!!

Ska äta lite sushi nu som D kom hem med, göttans!!

Adjö!

Fabulous..

En total sanning!!

 

Hahaha, jag tycker den är skön..

God morgon föresten, har vart vaken sen åtta men det blev att ligga och dra sig i sängen tills nu.

Ska sammanställa det sista nu innan jag går tll skolan och lämnar in det.

Ha en bra dag sålänge..


Bedtime

Nu måste jag sova, hann inte riktigt klart för jag blev för trött men det hinner jag med i morgon.

det blir nog jättebra det här trots sura miner och motarbetande hjärna, inte lätt när kanelen inte vill..

Så God natt för idag nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng, (detta är de nya jag köpte)..

mmmmmmm :)

 

 


just nu!



Det kan vara så att jag känner en viss likhet med denna man!!!
hahaha!!!

Jag upptäckte just en förfärlig sak att jag har fått sittsår i arslet av att just sitta ner hela förbannade dagen!! det gör ont :(
Men lite kul är det att ha så ont i arslet efter att ha suttit i soffan hela dagen, den e ju mjuk menar ja! =) weard weard....


Slutspuurt..

Jobbar som en tok nu för att ordningställa de sista raderna, jag ska bli klar idag även om jag måste sitta hela natten..
Danne är borta o gamear så jag är själv hemma med alla böcker..
Det är bra för då slipper jag vara en tråkig flickvän idag :)

Jag är uppe i 13 sidor nu och lite till lär det väl bli, pust och ståk, det är mäktigt för fingrarna...

Ska äta lite spagetti och ketchup, som är min favorit.
Fast D hatar den måltiden vilket han helst inte kallar måltid men jag älskar det!!!!
Pasta Rouge it is!!!
Pasta Blanche är för fattiga som inte har ketchup...

Det är viktigt vilken ketchup sort det är för det finns bara "one and the only" som funkar...



Nu ska här frossas medans man är ensam hemma :)

Viva La Vida

I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sleep alone
Sweep the streets I used to own

I used to roll the dice
Feel the fear in my enemy's eyes
Listen as the crowd would sing:
"Now the old king is dead! Long live the king!"

One minute I held the key
Next the walls were closed on me
And I discovered that my castles stand
Upon pillars of salt and pillars of sand

I hear Jerusalem bells a ringing
Roman Catholic choirs are singing
Be my mirror my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For some reason I can't explain
Once you go there was never, never an honest word
But that was when I ruled the world
(Ohhh)

It was the wicked and wild wind
Blew down the doors to let me in.

Shattered windows and the sound of drums
People couldn't believe what I'd become

Revolutionaries wait
For my head on a silver plate
Just a puppet on a lonely string
Oh who would ever want to be king?

I hear Jerusalem bells a ringing
Roman Catholic choirs are singing
Be my mirror my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For some reason I can't explain
I know Saint Peter won't call my name
Never an honest word
But that was when I ruled the world
(Ohhhhh Ohhh Ohhh)

I hear Jerusalem bells a ringing
Roman Catholic choirs are singing
Be my mirror my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For some reason I can't explain
I know Saint Peter won't call my name
Never an honest word
But that was when I ruled the world
Oooooh Oooooh Oooooh

"Le vol du Nord"

Nordanvinden :)

Det tyckte jag va fint.. Läste precis om en chef som kallades detta, som givetvis kom från norden.

Det börjar arta sig i mitt pluggande även om jag inte på långa vägar är färdig, men men,, SNART  :)

Heja mig!!!!!



Dagens tips..

Ät mycket C-vitaminer...



Ett hett tips bara såhär i sjuk tider...

Lunch!

Laxröra på knäckbröd :)
Jättegott..

Pluggar förfullt nu, känns lite stressigt!


Knör i soffan!





W O W, snyggt va!!



Pavo vill så gärna vara i centrum.... Pizzakväll efter en fem-timmar lång tenta!! JOBBIGT!!!!

Så här ser det oftast ut!

Så här går det oftast  till när vi ska plugga!



De ska alltid vara med :)

te & frukost

God Morgon...

Varför går inte sjuksamheterna över??

hoppas det ger sig av snart, har blivit snuvig nu också :(

Idag är den officiella panikpluggar dagen för i morgon is the deadline..



Nu måste jag börja..

Ha en bra dag!




Sybarit

Nu har Petter varit här hela kvällen och visat sina bilder, helt otroliga bilder! Vilket ställe :) Lätt värt!!
Dit skulle man ju definitivt åka, så väldigt vackert..

Vi har Frossat (sybarit) i pannkakor :) mmmmm grädde,nutella (lärde jag mig i frankrike), mango, banan och sylt, sinnessjukt gott!!

Sybarit är förövrigt dagens ord och betyder bla frosseri ;) Nu vet ni det!


Vi fick jättefina presenter från Kina med..



En jättefin sjal i underbart tyg och jättevackra färger, jag blev verkligen jätteglad för den :)



En sk-t häftig Kimono (tror det stavas så) , vilka färger!!!



Danne fick två jättesnygga pikétröjor en i rött också, snyggt jobbat Petter ;)
Han blev jätteglad så nu blir han som är snygg snyggare..



OCH här har vi pannaks bordet.. som sagt frosseri...

Så nu är jag mätt, glad, nöjd, trött och fortfarande lite hängig men att sova lite så kanske jag är bra tills i morgon..
Jag är iaf glad att P är hemma igen, det va skoj att träffa honom!

Sov gott därute..

handlat..

Nu har jag tappert handlat lite mat med hjälp av D, annars hade jag kreverat!
O Halt va de som bara den...




Ska starta med plugget igen nu, om de ändå kunde sluta borra i väggarna häromkrig..
Det har tydligen vart någon form av vattenläcka i huset, så de försöker hitta den. Lycka till!! 16 våningar hhaha....

Evigt letande eller borrande rättade sagt!

Värmen har också slgits ut hos typ 25 lägenheter så de har fått bilfläktar som kompensation så länge guuud va kallt de måste vara, stackare... Dessutom hade hela huset strömavbrott häromdagen utom Entre och sv plan OCH  där bor vi =) så Danne o jag hade super ljust och super varmt o sen gick vi o bastade hii, vetskapen om hur svart huset verkligen var fick vi senare när vi va ute med hundarna och ENBART vårat fönster lyste, jag garvade sönder :)

Så kan det gå när inte haspen är på, men är haspen på kan det gå så ändå!

Skickar

skickar lite prylar som jag sålt på tradera, himla finurligt :)

Gott med lite extra i fickan ibland av trams man ändå inte skulle ha...


Lite mera jobb..












Today is the day..

God Morgon....

Liten och trött och ynklig... min hals........... .........

ahh det gör så ont, någon  som har ett super knep kanske??


Igår innan jag somnade kollade jag på "click" med Adam Sandler



Mycket bra film jag både skrattade och grät, har aldrig sett den förut men jag gillade den verkligen :)

5 toasters ;)

Den yngsta äldsta!

Den yngsta äldsta är hemma igen.. It´s about time...




Det ska bli skoj att titta på bilderna från resan i morgon, det ser jag fram emot :)



Ångrade mig!



4 port

4 bakpotatisar
0,75 dl crème fraiche
3 msk majonnäs
4 dl skalade räkor
1 burk stenbitsrom
0,5 dl hackad dill
Gräslök eller purjo



Jag ångrade mig, det blir detta till middag idag  istället.

Fastän inte försen senare, måste plugga lite till först och sen få fram mysfaktorn...

Ska också kolla upp vad kvällen har att erbjuda i filmväg, känns som att snart är jag iaf värd att koppla av lite..


Toasted..

Lunch!

nu vankas det toast alla D-man...
Det går faktiskt förvånansvärt bra i plugget även fast det fortfarande hade vart skönare o ligga still och kolla på burken...
Wilma ligger troget jämte mig i soffan och grymtar, nu vill hon mest ha min macka.. ha ha! Hon äter i luften, söta lilla wilmisen...

Bortskämd är ett annat ord!

Jag borde..

Jag borde verkligen se till att bli klar med denna idiot-tentan som jag inte är klar med på långa vägar, onsdag ska den va klar! pust stånk stöön abeer.....

Jag hatar organisationsteori, helt ärligt  så suger det fullständigt...

jaja back to basic ville bara gnälla lite

Sushi idag?

Borde inte jag få äta lite sushi idag..



Det ser ju grymt gott ut, men jag har ju nedrans ont i halsen så frågan är hur ont jag kommer ha under tiden?!

Jag får fundera en stund :)

söt..


Host harkeel

Host Host Host...

Nu får det snart vara nog, har INTE tid med det här längre....

Fy vad tråkigt det är att inte vara kapabel till något alls, bara hyrar i min feber värld,, alltså mer än vanligt ;)

Danne har vart så gullig och tagit hand om mig, lagat mat (kors i taket) och bäddat ner mig..
Haha, han är nog glad att jag äntligen är liten ynklig och tystför en gång skull haha....

måste plugga idag annars hinner jag inte klart alls, brådis brådis..

host o hej

Lite härliga sommar bilder :)


hihi... sötvitskit








Bödasand..





trötta.

Pancakes..

Mmm nu vankas det pannkakor för fullt...

hiih..

Jag ligger mest och degar i soffan, och tycker synd om mig själv..
snälla Jocke kom hit med mjöl så det blev pannkakor, mycket uppskattat!

nu ska här avnjutas en goood måltid

Sjuk..

Guud vad jag är utslagen, orkar inte med mig själv idag....

som tur är kom det efter tentan igår, som förövrigt gick relativt smärtfritt.. men fem timmar gick så sjuukt fort...
skrivkrampen var nära att visa sig, men med en halvt nervässad penna som jag tappert vred om under dessa fem timmar så klarade jag mig galant :D

Har placerat mig i soffan i väntan på att danne ska handla värktabletter så jag kan resa mig upp...

tur  att man har nåon som tar hand om en idag OCH han har lovat att göra pannkakor till mig..... vilken man !!!!!!
mm längtar, jag är själv okapabel även i ett friskt tillstånd att göra pannkakor då jag blir vansinig när de bara fastnar...

ipren-mannen here i come.....


Ett rött äpple till magistern..

Nu tar jag äpple och går :)

Ska springa ut med hundarna nu sen ska skrivkrampen få bekänna färg...

hej för nuu!!

Tenta dags!

Nu bär det snart av till skolan för tenta....




Eller ja den börjar kl 14.30 till 19.30, så efteråt lär man ju varahelt slut..
Känner mig förvånansvärt laddad och det blir nog inga problem men tenta är ju alltid tenta, så lite nervös är man ju..
Har laddat upp med Gott&Blandat, dricka, muffins, äpple och huvudvärks-tbl som sofie så snällt tipsade om :)
Nu ska jag göra det sista..

hej så länge..

God Morgon


Gó natt


Sov så gott!

Nu hu hu är jag snart redo för värmen :))

massa hårinpackning ohh scrub, here we come...


OCH därmed BASTA!!!!

Clubsandwich

Foodtime & jag är så hungrig....



Visst ser det gott ut..
Kvällens meny
blir alltså Clubsandwich
Öl till detta såklart ;)
Sen Bastu i relaxavdelningen.. mm

skönt med avkoppling såhär en trettondagsafton mitt i veckan :)

Nu ska jag njuta.. hej så länge

Organisationsteori

Förövrigt jättetrist! HELA min tenta inkluderar detta &jag liiider :( denna är så seg att skriva.......
men men ta tjuren vid hornen gillar vi ju! ;)                    

Oj


brrr, kallt

Jösses vilken kyla vi har i Sverige, runt -40 kan ju inte vara någon höjdare.. Här snöar det för fullt, vi ska snart ut med hundarna så det blir termosar :)

Idag är den officiella pluggardagen, kaffe!!!!!

hörs sen,,

strul

guud va krånglig min telefon är, ju mer jag tycker jag lär mig dessto mer applikationer kommer de fram.. grrraoool..... hrmfbfrfffffar

Härlig skrattbild :)



Mamma & Danne på Öland innan racet!!

Haha

Såg just att jag betalat "paketpris" när jag betala Pavos kastrering, håll med de e skit kul!!! även fast det är lite låågt.....
haha...
Så kan man ju inte skriva eller så måste jag sluta tolka, kan ju vara det..

Idag är det fulfart igen fast trångt med 32 kvadrat och tratt!! har fått hoppa och flytta oss en del haha, han är som en bulldozer :)

Har vart på stan en stund idag, inhandlat nya sängkläder vilket resulterade i kaos... ahh så arg när jag kom hem och packade upp, det var KINGSIZE!! min säng är förövrigt 1.20m LITE skillnad i bredd, så jag fick vackert släpa mig tillbaka och byta. Det vart bättre efteråt och riktigt snyggt.. Bilder kommer snart :)

Idag är en ny dag..

Trött efter en natt av hattigt sovande, Pavo har iaf vaknat till liv lite grann och har både ätit (fiskgratäng) och druckit haha, klart han åt!! Men han är fortfarande trött och säkert lite undrande..

Idag är Diesel inne för samma ingrepp och vi hoppas det går jättebra med Fniseeel :)


Vackra lilla Rottisen...


La France


Lite jobb..









Min lilla stackare


Han är så tröött den lille av diverse doser av lugnande och smärtstillande, men det lär ju bli (om jag känner pavo rätt) fulltös i morgon när han kvicknat till, honom ska jag hålla lugn i två veckor, haha.... wish me luck..




Mättast

GO & Glad kexchocklad.......

Middagen var verkligen att rekomendera..... Jättegod....

Givetvis tack till den som kom på den men jag ändrade lite, tog trattisar istället för champinjoner och citronpeppar som är himla gott istället för vanlig peppar..

pust nu väntar soffan och tv:n och det ska bli så skönt!
Over and out!

Nu är gråben hemma igen :)

Min lilla sötaste Pavo är äntligen hemma igen..

Allt har gått fenomenalt bra och han har några stygn men detta ska läka hur fint som helst..
han har Tratt och ser mest chockad ut, han piper lite så jag ska ägna eftermiddagen åt att klappa den söta lilla gråben masssssor .....

Vi fick vänta ett tag innan vi kom in till veterinären för de var hur många som helst där, men givetvis när de ropade var jag inne på ett kick! haha några timmar utan dem är alltid lika tråkigt..

Nu ska jag laga min krämiga kyckling pasta och ta hand om familjen..

Hejhej

Krämig pasta med kyckling,champinjoner & paprika.

Till 4 personer:
  1. Grillad kyckling 1 stycken/Kycklingfiléer 4 stycken.
  2. Champinjoner 6 stycken.
  3. Röd paprika 1 styck.
  4. Pasta penne till 4 personer.
  5. Vispgrädde 4 dl.
  6. Hönsbuljong pasta/tärning 1msk/1 tärning.
  7. Grönsaksbuljong pasta/tärning 1/2 msk/1/2 tärning.
  8. Salt & vitpeppar.
  9. Maizena 2-3 msk.
  10. Vatten 2 dl.

Gör så här:

  1. Om du inte har köpt en färdiggrillad kyckling så får du tillaga kycklingfiléer i ugnen först. Sen skär du kyckling i små bitar.
  2. Finstrimla paprikan & champinjonerna.
  3. Koka pastan i en kastrull med saltat vatten tills den är al dente.
  4. Värm grädden tillsammans med höns & grönsaks-buljongen i en hyfsat stor kastrull, salta och peppra.
  5. Rör ner maizenan i en liten bunke med 2 dl kallt vatten tills maizenan löst sig. Häll ner redningen i den varma grädden medans du rör om tills önskad konsistens.
  6. Lägg i kycklingen,champinjonerna & paprikan och rör om.
  7. Häll av vattnet från pastan. Vänd ner i såsen, blanda runt.
  8. Nu är det färdigt att servera.
    Detta låter väl smarrigt!!!

Undrar...

Jag undrar hur det går för min lille Gråben....

Vart på stan..

Har hunnit springa till posten och hämtat piller till min karls träning :) protein protein protein, summa= pillertorsk!!!
Mina nya skor hade också kommit.. No more frysa om fötterna :D HH skor med extra vattenskydd, guud va skönt att kunna traska omkring utan att bli pisseblöt...


HAHA grymt skön bild ....

Katten Penny & Buddha



Haha våran andra katt :)

Idag gäller det

Nu har vi precis lämnat in Pavo  för kastrering, lite nervös matte och husse idag men det ska nog gå bra.
Det strulade ju något sannslöst sist när Wilma löpte så det var ett måste.. Wilma var med på kliniken som moraliskt stöd fast hon mer ställde till det än att va lugn, haha min lilla Wilma hon ylade konstant :) det var ju katter där inne! upprörande :)



Han är bra snygg Herr Gråben :) Alias Påven...

Han skötte sig iaf lite grann hos veterinären, han fick tom vara inne i vänt rummet, det brukar inte gå då han skäller som en tok oftast men idag (kors i taket) var han tyst!

Matte likes A lothhh!!!





Nu ska jag Plugga lite arbetsrätt, har tenta på Fredag kväll, det är ju pckså en tid att föredra :( Big NO!!

The climb...

cause there´s always gonna be another mountain.

I´m always gonna wanna make it move.

Always gonna be an uphill battle, sometimes I´m gonna have to lose.

Ain´t about how fast I get there, Ain´t about what´s waitin on the other side..

It´s the Climb.....

Prins charming is here

Äntligen!!!!!

Nu har vi åtit oss mätta och belåtna :) toastskagen till förrätt ocg fiskgratäng till efterätt :D
Nu ska vi strax ut och powerwalka bort alla kalorier ... Det är sjuukt mkt snö i skövde så vi får se hur svettiga vi är när vi är tillbaka..


'

Inget napp där inte :)

Snart

Inväntar Danne snart, snart, snart :D så nu har jag fixat fika till dem när de kommer... Jag är faktiskt lite nervös, hmm va inte igår ;)

måste fixa det sista nu :)

Phone

en ny liten telefon har jag hämtat idag :D

ÄNTLIGEN en mobil som inte hänger sig, visar skumma symboler, inte har någon täckning mm.
Men ett tiniminilitet problem bara,, den har as många menyer och touch så det lär ta ett tag innan jag är med på banan igen :)

I morgon kommer Danne♥ min fina Danne.. äntligen där med ;)

Nu ska jag sova eller iaf gå och lägga mig.. Godnatta


Mätt som en Plätt

Nu har jag äntligen kommit till Skövde efter en lång väg och inhandling av både hundmat och människomat :)

Det är Mindre kul att äta och tillaga mat när man är själv så detta blev maten idag...

Pommes med hönökaka med kycklingburgare inuti, förvisso god men trist att tugga!!

Det var annat på Nyår när Karin och jag gjorde egna kycklingburgare med egna bröd..



De var mummsfillibaba :)

Mamma och Pappa kom ju oväntat hem så de fick också äta, mycket uppskattat..

Så nu när man är mätt och belåten borde man väl kanske ta sig samman och gå ut, men i Skövde förstår ni är det AS kallt och hur mycket snö som helst så det var lite svår framkomligt.

På med pjuxen och ut och pölsa!!!!!

kramas

Retsamt!


Idag åker vi

Nu packar vi ner prylarna för denna gången och återvänder till vårt kära Skövdeland :)
Det ska bli gott att komma hem nu, men ÄNNU goare att träffa Danne igen det var hela 2 veckor sen nu :(
Det är väl på tiden att träffas nu hihi!!

Ska fixa lite här i Floda innan jag sticker, måste städa upp lite efter oss..
Mycket Pavo hår  som ligger och dräller!

Det otroliga hände i morse, Pavo som de flesta vet leker inte speciellt mycket bara med tuggben men i morse lekte han med en pipleksak OCH vi hade dragkamp haha, äntligen har han förstått vad alla dessa gosedjur gör på golvet :D Matte är mkt nöjd med morgonens insats från gråben :D:D

Måste dra i de sista trådarns nu! hej så länge

Jag hittade den här!

Det grymaste kortet ever!! Jag blir ALLTID kallad märkesnörd, o titta på dessa tre, Replay, Fred Perry och Gucci.. ahahaha... I Love it!

2010

Nytt år är det och nu bör man öva på att dels komma ihåg det och dels att kunna skriva det korrekt :)
det är alltid lika jobbigt att komma till sans med detta..

Så idag iaf har jag haft en alldeles underbar dag med Karin, vi vaknade vid elva snåret och masade oss ner till Kaffet :D Alltid lika nöjd med morgon kaffet...... Sen gick vi en långpromenad med hundarna en och en halvtimma var vi ute, friskt och skönt och alla skötte sig kanon! För ovanlighetens skull borde väl tilläggas!
Sen åt vi lunch och myste innan Karin åkte hem för att sedan tre timmar senare hämta upp mig igen för en tripp till Göteborg och ett restaurant besök!!! mmm det var super gott och super trevligt, vi var några gamla filurer som strålade samman ;) riktigt lyckat!


Summan av denna dagen blir alltså Godkänd med bravuu!!!

Nu ska jag sova för i morgon bär det av till Skövdeland och mot seriösare tider ;)

Kramar och Godnatt!!!

Fixad

God fortsättning på det nya året :)
Jag är trött efter en sen natt hemma hos Emma, men skoj va de!
Nu ska jag till Göteborg och äta lite mat i goda vänners lag... Nyfixad och snygg hihi... tappert försökt dölja ringarna under ögonen..
Hinner inte skriva mer nu, hej hej

RSS 2.0