Måndag igen :o)



Ny
vecka med nya tag nu måste vi motivera!!! trött helg och mycket slappa så i morse tog vi dojorna Johanna, hundarna och Jag och powerwalkade i 7 km, trött men glad att komma igång och alltid lika kul o prata och motionera med Johanna :o)

Sen gick vi till gymmet och jag tränade lite armar och bröst men mina handleder e så klena och det gör så ont så jag gjorde lite situps på pilatesbollen med tyngder istället, DUKTIGT!!!

Visst är bilden underbar!! skitsöt..

Nu ska jag gå ut i solen med hundarna en stund och slappa och få lite fräknar hade jag tänkt haha svårt att undkomma när man ser ut som en prickikorv i nyllet ...

Ha en skön dag i det härliga vädret..


Orientering!

Hellulu Today!!!!


Garvade lite när jag tidigare idag hjälpte Malin med det sista i hennes lägenhet och står och pillar ner gardinstängerna och kollar ner i parken och nån skön baddare ställer upp en husvagn med tält =) garv garv garv, det visade sig senare efter instängsling av vagnen då jag seriöst började undra va de sysslade med men det var målgången av en orienteringstävling! Hahaha och nu är det massor av folk som är utanför :) GILLA!!!! det ser så mysigt ut!!

Själv har jag tagit en skön långpromenade med dogsen i morse och joggat 4,15 km med pavisen så nu känner jag mig lite mör, ska bara ut och rasta Wilma som vart hos Sofie och Cattis en stund och blivit kelad :)) Wilma like =)
Får så dåligt samvete att lämna enne så jag bjöd sofie på sällskap thihi =) hon blev nog glad iaf :))

Det är fortfarande segt utan Danne men man får sysselsätta sig med annat =) ska städa lite med för så fort jag blir själv så stökar jag ner så förbannat haha, sjukt men sant!!

Ikväll ska jag lyxa och äta godis och kolla film och mysa med hundarna i soffan :) Längtar**

MORSDAG!!! Mammadagen på året GRATTIS mamma på dagen, hon fick ett gulligt kort i lådan så hon blev glad :D....

Kramar

Popcorn..

Danne har åkt hem till Finspång och jag känner mig skit deppig!! Jag älskar att vara med Danne och man säger att de är bra att vara i från varandra BULLSHIT!! så är det inte för mig iaf jag kan många dagar känna att det är jobbigt att vi är så trång bebodda, med lite utrymme mm ,, men jag vill alltid han han nära! Nu sitter jag i soffan med en välförtjänt skål av popcorn att svulla i :)

Fast det blev vatten med citron till för jag har väl inte den bästa vätskebalansen i kroppen då det vart mer vinkonsumtion än något annat denna veckan !! haha!! men va skoj vi haft! trkigt at alla lämnar för sommaren det blir lite tomt, men roliga nya tag till hösten får vi hoppas, trots att några är på utlandsstudier en termin så får vi ju iaf se dem den sista terminen :o)

Har hjälpt Malin att packa lite lådor idag och det gick smidig och vi åt en härlig räkmacka till lunch och den traditionella latten :o) Hon är för go :) Jag hoppas hon får en grym termin i Österrike
Och desamma till Miss Sofie som ska till Holland och rumla runt :) Det kommer bli kanon!!!!!

Jag mycket händer och mer därtill kommer att hända... konstigt vad allt förändras snabbt man hinner knappt med men det är väl tjusningen med det =)

Har fått en ny mobil oxå en HTC-desire I LOVE IT!!! vilken telefon! jag är frälst!

Hoppas ni får en mysig lördagkväll ute i stormen :o)

Chipp O Hej

Hej alla glada :)

Regnet öser ner över vårat vackra land och träden blir bara grönare och grönare =) me like... awww man älskar Sverige så mycket denna årstid.. Har haft turen att få vara hemma i floda det senaste och njutit i skog och mark... Och varmt jösses 28 grader stod det i bilen igår när jag skulle köra iväg, pust inte van vid denna hetta och hundarna flämtade som aldrig förr haha....

Vi håller på förfullt med att ställa i ordning överallt inför att mamma och papa kommer hem från San francisco om några timmar, guud vad stökigt det kan bli på några dagar fast tre hundar hjälper ju till på traven :o)

Hoppas att regnet slutar snart för jag vill grilla ikväll :o)

Ha en bra dag nu!

KRAMAR!


Stress?!

Vaknade upp som ett skott...... har massa att stå i idag och flängande utan dess like... Har vart på långis med vovvarna tidigt i morse och gjort mig i ordning samt sammanställt det sista i rapporten och materialet till semenariet som vi är på g till nu i skövde, ball att åka 13 mil för ett semenarie.. :( sego dego!!!!

Sen ska vi bara ta det lungt ikväll för nu behövs lite paus vila speciellt för d som jobbad 10 timmar igår samt satt med mig halva natten för att sammanställa allt i rapporten =) påtok för trötta för det kan ja lova haha!!

Men vi är nöjda med vårt resultat och det kommer att gå strålande... =)

Måste gå ut till Diesel nu som gal som en tupp i trädgården. vov vov vov.... grannarna lär va mindre glada att ständigt vakna till detta skällande hus hihi! we like!!

OCH måste önska Petter lycka till idag som gör sin xrapports redovisning innan nya livet att bli stor börjar! så Lycka till lilla bror!! :o)

Kramar idag och hoppas ni får en något lungnare sådann än vi kommer att ha!!

ADJÖ.......

Hangover!

Det bultar i kanelen och Kaffet var otroligt gott och lockande denna morgon...

Hade en fabulous night yesterday!!!!! gooa vänner och goo mat är aldrig fel..

Idag blir det Floda igen för fortsättning av hund passandet, blir en hektiskt vecka med flängande tillbaka till Skövde tur och retur, himla gött att det inte är så långt iaf!!

Har börjat mitt sundare liv idag så nu ska här motiveras till tusen för att orka!!

Hoppas Söndagen bjuder på något trevligt!

Kramar


Bakar bröööd...

Bakar lite bröd med mammas superduper blandare :o) hade givetvis inget mjöl kvar och märkte det försent så danne som är så snäll åkte just iväg för att införskaffa... så snart kanske det blir lite bröd iaf!!

Lillen alias Filliposchristos (Filip) lillebror kom just från Halmstaden där man inte hittar nålen hahaha, oehört fyndigt!
jag skrattar foortf!!! :D

Hundarna letar efter godis i huset som jag smidigt placerat på de mest komplicerade ställena och snart kommer vovve kompisen Nova hit och livar upp stämmningen för de håriga! :o)

Nu kom han tebax dags för mjölndet =)

toddelss....

To the old neighborhood again....

Hem mot Floda bär det av i eftermiddag för hundpassning av Diesel, mamma och pappa skall till San Francisco på tisdag.. lyckostar!!!
Så vi ska bli med tre hundar för ett tag :D "lilla" fnisel han är så goo....

Först ska vi plugga lite och träna innan vi åker och packa kan ju vara en strålande ide haha....

Så bye Skövde för ett tag!

ibland blir jag arg,väldigt arg!

En ny händelserik dag idag,
fått gjort massa strunt typ frissan med ddog och gymmat, dock inte pluggat ett dugg för jag orkade inte idag...

Bearbetat en HARE med pavo XXXXX antal minuter innan han gav sig, skall skall skall döv döv döv sur sur sur ja ni kan nog ana.. men jag försökt lirka och efter MÅNGA om och men gick han med på att vara tyst och sen efter hundraenmiljoners försök kom vi förbi också.. han är envis men jag är banne mig envisare!!!!!!
Ibland vill man bara säga
-men lilla vän det är ju bara en hare.
steg två! gör inte det , det hjälper inte!!

hahaha..... jag blir så trött...

Men men har haft en underbar kväll med min karl vi har mummsat vilt i räkor,scampi,jordgubbar,melon,vindruvor,ostar mm åhhhh det va så gott och jag är så mätt!! mmmm life is good sometimes..... ibland blir det plus i vardagen och ibland blir det minus men alltid så lyckas det på någotvis bli jämt! underbart!!

Deja vu är på tv och jag borde följt med bättre i handlingen för nu hajar jag ingenting och D är fast så ja får väl nicka och mmmma resten hihi!!


Sov så gott nu & trevlig helg!


Slött på avbytarbänken...

Hundarna ligger utslagna i soffan över mig trötta och snarkandes efter dagens bravader...

Har skvallrat som tusan med gråben idag och det har gått så bra!! han kan han! min fina fina hund... Fast vi mötte vår lilla nykommling till granne rottisen Ceasar som är tio veckor (urgullig), fast Pavo gillade inte riktigt att vi möttes i dörren.. men men jag får ge det lite tid så ska det nog gå, men i parken på avstånd gick det som smort, fast givetvist traskar man runt i evigheter och LETAR hundar och hittar inte några alls.. haha det hör inte till min vardag att leta hundar i vanliga fasll men restart på den! haha.... så hård träning Alabama så ska vi fixa detta det är jag alldeles säker på!

Men jag njuter varje dag nu av att se en förändring jag aldrig trodde skulle ske och nu är det skoj att gå på promenader igen och vi behöver inte åka iväg för att slippa alla hundar längre vi kan faktiskt gå i parken och njuta av den också!

Nu väntar sängen som ska bäddas och tvätten måste vikas sen somnar jag nog gott..

Summeringen av en bra dag √

Sov så Gott♥♥


Tränad....

Kom hem från passet på gymmet med darrande armar, haha! har man arbetat så har man.. det ger sig snart!
Ska ut och skvallra med min vovve och det ser jag fram emot...



ja- han är ju även en soffsittare... Nu ska vi träna på att sluta skälla och göra som matte vill :o) inte lika lätt som det låter men verktygslådan är full så nu kör vi!

Hej på ett tag!

HAV!!!

Det är så vackert ute nu ....


.
Blommorna är snart utslagna trots att det fortfarande är lite kallt i mellan åt så går det ruggit fort nu!! Jag älskar våren fast inte allergin! jag är en trogen fönstergluttare haha! De klipper gräset idag och det får min hysteriska snuva att rinna ännu mer så jag ska inte ut och rumla runt i gräset idag! haha....



Och de små söta tussilago,hästhov eller vad nu man vill kalla dem! ursöta.. de e vår de!

guld idag!




Vilken dag... bestämde mig lungt för att sova ut vilket jag gjorde.. till nio,, vilken skräll hhrrmff... haha!! hundar gym osv allt är som vanligt! sista träggen med hund coachen idag och vi fick så mycket beröm och lilla Pavo va så duktig!! stolt ägare ♥

han gjorde allt som han skulle och nu är bara "skvallerträningen" nästa moment och det avslutande förhoppningsvis!

Nöjd med dagen och trött som få, sängen verkar lovande för min del...

I morgon blir det plugg för hela slanten och resten av veckan med =)&

God Natt!!





Längesen :o)

Fick en bild igår som verkligen fick mig att le...



Lilla söta Emmisen och jag för många årsen...

En Ny Dag!!

En ny dag en ny vecka och massa på schemat!
Vart uppe sen 06 och filat på vår PP som ska redovisas inom kort... ja en powerpoint =)
ska strax ha möte med vår handläggare och nerverna spelar en alltid ett spratt, ris eller ros??!!

Hade en skön valborg i Floda med mycket jobb men gott att komma bort lite, tyvärr hann jag inte träffa blond vilet va himla tråkigt men man är ju strax på resande fot he igen med mer tid i bakfickan...

Danne stackarn är sjuk och ska tvingas stå och redovisa mitt i allt :o( han är så ynklig.. :D


Solen skiner förfullt och jag tog en härlig morgon runda med hundarna i morse och förövrigt dog av värmeslag då jag fiskade på mig alldeles på tok för myckt kläder haha, det är inte vinter fortf Elin!! får sätta en lapp på dörrn att mössan ska lämnas inne ;o)

Nu bär det av till skolan så ha en kanon dag!

over and out!

RSS 2.0