Today..

Idag har vart en suverän dag, mkt effektivt dock minus morgon promenad men det får man väl unna sig ibland antar jag, vi pluggade flitigt hela morgonen och vi har kommit jättelångt =) sen gymmet med nya träningsprogram som va as kul så nu är motivationen uppe igen :o) de dog där ett tag men back on track again!

Hundarna har fått sin träning och motion idag och spåret med pavo gick SUPER :o)

Nöjd och belåten och nu blir det Criminal minds nerladdat då den hrmffackshsalkaais HOckeyn tar bort alla mina program denna veckan , inte okey!

D va snäll och fixade åt mig som kompensation, han e det sötaste=)

Hej hopp! Nu blir det soffan.... :o)

Då säger vi det!

God Natt och sov så gott, efter en hård dag av plugg och försök till en löpar runda och extremt goda pannkakor är jag lätt värd en god natts sömn :o)

Dödstrött och nöjd med dagens bestyr!!

Sov så godast och dröm så sötigt!

OH Happy day??

no no no, trök med allt detta letande efter teorier och hypoteser.... trött i skallen men men, ÄPPLET är surt och det är bara att gilla bettet!! haha....

Var uppe med denna dära tuppen i morse och Danne & Jag traskade iväg på morgon promenix i SNÖN uääää,, men de la sig inte iaf... Sen blev det smarrig välförtjänt frukost och plugg plugg plugg, nu ut med hundarna sen plugg plugg plugg.. jag har inget liv!

Men det känns alltid bättre när man kommit in mer i det så man vet vad man exakt ska göra så jag dyker i böckerna igen för att försöka nå fram till nått vettigt :o)

Nu måste jag kila! hejssvejss

Sometimes....

Ibland undrar jag hur man kan få det att låta så himla bra!

Fick min nya Dolly skova på posten idag och jag uppenbarligen tjöt av lycka!!!! ljudet strömmar ut ur högtalarna och jag kommer aldrig stänga av!!!!!!



Like like like...

sov gott,det ska jag! har dessutom i min ensamhet slurpat rött och lyssnat helhjärtat! hih! puss

kkkalllt om fötterna...

God morgon, sitter med filten i soffan långt upp över öronen. Det är kallt såhär tidigt men då smakar kaffet extra gott... Har ätit loite frukost och  ska snart till gymmet för möte med tränaren för ny uppläggning av schemat vilket ska bli himla roligt med lite nytt!!

Efter gymmet blir det plugg plugg plugg, massa att göra med B-uppsatsen och massa ny information av Iwona på handledningen igår så med nytt kött på benen så ska vi sätta av med rivstart!

Nu är det inte många veckor kvar till hemkomst igen, inlämning av uppsats om fyra veckor och en för opponering! sen är det hem över sommaren som gäller :o)
Hoppas verkligen denna sommaren blir varm och skön...

Allergin börjar visa sina värsta sidor igen och jag befarar att det blir som förra året så jag ska  uppsöka apoteket och inhandla lite preparat så den håller sig på avstånd, jag blir så fruktansvärt trött av det och det är sjukt jobbigt! När man annars oftast är pigg så blir man helt hängig och trött, it sucks!

Nu blir det ombyte och morgon goos med hundarna...

Ha en underbar dag och vi hoppas på sol!! Glöm inte de desperata ikväll ;o) PUSS

Godkväll....

Vilken dag!! fullspäckad som alla andra dagar och nöjdare en nöjdast... va uppe med den såkallade tuppen idag juh.. skolan gick som det skulle fattade iförsig inte ett dugg och jag va väl inte dömotiverad heller men han snackade iaf INTE i termer av samband haha... lunkade hem och sprang vidare till stan för Danne skulle klippa sig,, drack kaffe och läste allt om historia medans han fick sin makeover.. vilket resulterade i färgning och klippning och vidare fick jag hålla hårt i honom på vägen hem... SNYGGING ALABAMA!!!!!!!!!!!!!! as snyggt!!!!!

Sen åkte vi till hundcoachen och fick nya uppgifter att traggla med för lille pavisen tycker inte allt här i världen är jättekul alltid utan han vill hellre skälla ut det =) men nu ska vi få bukt med pyspysen!!

det gick iaf som det skulle och va mkt givande, lyckades med en lasagne oxå för första gången i mitt liv nu har jag iförsig inte smakat den men så himla fel kan de ju inte gå eller?? haha jo kanske.... Nu sitter jag i soffan efter en timmes långpromenad med hundarna i solen och det va varmt ska gudarna vetA!!!!


nu blir det slapperi slappera för min del..... och desperata hemmafruar oxå....

sov gott!!!

Ny Dag Nya tag!

Vaknade 06:45 av min UNDERBARA klocksignal,hehe.. nope..... traskade ut i diset för att möta Johanna för en härlig uppfriskande promenad :o) raskapuckar ska de vara! Nu hamnade jag i soffan med en tallrik fil och morgon kaffet som jag LÄTT va förtjänt av ... Ska till skolan mellan 10-12 så det va riktigt skönt med en kick start!

Idag ska vi till hundskolan..

http://www.skovdehundskola.se/

Och vidare utbilda oss i att förstå vår lilla gråben:o) ska bli riktigt spännande och jag hoppas hon inte tycker vi vart för långsamma i inlärandet, men de ska nog gå bra! Han har vart duktig fast lite ointresserad ibland men har man en pavo så hör det till i allra högsta grad!


Nu blir det på med sminket och kläderna för att traska till skolan..

have a nice day!

GodMorgon världen!!!!!

Vilken underbaaaaaaaar dag...... :o) solen strålar in genom fönstret och jag hoppas på en fin dag idag! Inte mycket pås chemat idag, kanske inhämta en cykel från bror så jag kan trampa lite =) lite el classico ikväll kan tänkas och annars bara ta det som det kommer :o)

Skulle ha sovmorgon idag men jag vaknade givetvis vid halvåtta klar vaken!

Vi hade en suuupermysig kväll med Johanna och viktor igår och räkorna och alla tillbehör va ,, mmmmMMMMmmmmMMMMM jag åt mig nästan till koma tillstånd... Vi hade verkligen en kanon kväll och kom inte därifrån försen runt två=) Räkor är riktigt gott!!!



Nu blir det frulle med kaffe mm min mage är trots överdrivet intag igår jättehungrig!!

Hoppas eran Lördag bjuder på trevligheter!!!!


Prosit!

Jag behöver seriöst damma eller äta c-vitamin.. nått av de e de för nysningarna bara ramlar över mig!!!! hoppas inte på en härlig vårförkylning, det får räcka med snuverier nu!!

Har vart uppe sen tidigt tidigt i morse och det känns i hela kroppen att det va tidigt!

borde träna men jag står i valet och kvalet mellan det och soffan.. :o)


lat lat lat och lat men ikväll blir det räkfrossa hos johanna och det ska bli himla gott =)
mmm längtar!!!!

ha en trevlig fredag nu!

VÅR!!!!

Vår älskade vår!!!!!!!

Fåglarna kvittar på högsta volym, marken är fri från snön och blommorna är på g upp nu!! oui oui....
mmmm kanske ett vårskrik??

Lycklig som få och med humöret på topp, tillbaka i skövde och träning i fokus och givetvis skolan som lär bli mest fokus på framöver... mkt att göra men nu kan man ju njuta av skog och mark när man kan ta sig fram obehindrat!

hade en fantastisk semester i Norr och vi ville verkligen inte åka hem, men man måste ju!! tillbaka till verkligheten och alla måsten :( men man njuter av dem med!

idag är det skola för hela slanten med ny lärare så det kan nog bli väldigt trevligt..

Måste rusa nu..
men njut ordentligt i vårkvittret nu!

En speciel morgon..

Kaffet i högsta hugg och med marmelad mackan på tallriken är jag nu redo att ta tag i mitt bloggande igen.. Har vart såååå dålig på att skriva menhar verkligen inte haft lust eller tid,så är det ibland..

Nu sitter jag i mitt älskade norrland och njuter av mitt morgon kaffe och det bästa är att det är absolut jättetyst!! det är så fint häruppe och det är så himla fint...

Idag är det ju långfredag och dagen innan påskafton, är sillen inlagd?? självklart.. :o)
Det blir löksill,romsill,vitlöksill,currysill och senapsill såklart! Köttbullarna är rullade och stekta, korven ska klippas och brödet bakas! det kommer bli en oförglömligt god påskafton och sist men inte minst fem kassar plus två boxar från systemmet :o) plus lilla nubben ofcourse!!!

Ska försöka ordna lite kort senare!!


Det tog emot lite att åka hemifrån när äntligen våren hade visat sig men det visade sig att det varken är kallt eller så mycket snö häruppe :o)

små tussisar hoppas vi snart att få se :o)


Nu ska jag gå ut på en morgon promenad med alla fem hundarna hihi!! fullrulle.. härligt!!


Ha en underbar dag nu och en riktigt GLAD PÅSK!!!!

Kramar

RSS 2.0