God natt :o)

Ska nu sova efter en högst händelserik dag =) nej det har det ej vart, mycket tv och göra ingenting!
MEN va inne i stan med mamma och pappa och firade pappas födelsedag på Monkeys restaurang och det var en SUCCE :) Mycket gott och spännande, bör testas!!!!

Annars har det vart träning med pavo och försöka tillfriskna helt! är fortfarande en lurk... men det artar sig! saknar mina jogging rundor och det ger mig ångest att sitta still men jag lapar sol och tv och drick te som jag förövrigt efter fyra koppar /muggar på raken lärt mig dricka utan socker :) NÖJD!!! berättade glatt deta för Danne med massa annat strunt inimellan och han lät högst ointresserad :o) haha stackarn, lyssna på en uttråkade hemma gående trött sugga kan inte va skoj alls :) men snart börjar jobbet igen så jag blir lite aktiverad!!!

Och på SÖNDAG!!!!! Danne kommer på SÖNDAG!!!!!! har inte sett in fina på tre veckor :( jag saknar***

Min älskling!


Nu ska jag sova och säkert fler därtill...

Sov så gott..

Puss o kramar

Kanske dags för en update?!

Jag är en inaktiv person :D

Ligger i sängen med bultande huvudvärk,feber och satans ont i halsen.... kul när man äntligen skulle börja jobba att bli sjuk istället ://XX

Men hoppas och hoppas att det ska bli bättre snart så jag kan komma igång, och mina stackars hundar som enbart får sova när matte knappt orkar sig ut genom dörren, de är tåliga som tur är... men ska preparera mig med ipren och gå ner till sjön med dem så blir de glada!!



Wilma letar efter en irriterande fluga i gräset...

Vi hoppas på lite bättre väder här hemma denna veckan så man kan gå ut utan att se ut som en dränkt katt när man kommer tillbaka, vill juu bara ha lite sol och bränna ;)
Ska avsluta mitt te nu och klä på mig och gå ut en sväng!

Ha en bra dag!

♥ Hemgång

Idag bär det av mot Floda/Tollered skogarna och hemgång för sommaren, Med vemod och även glädje lämnar jag Skövdeland för några månader för att sedan komma tillbaka med nya tag till Hösten... Det är tråkigt att lämna alla och igår sa jag hej då till Johanna & Viktor



Finisarna :)
♥♥♥

Så tråkigt att säga Hej då när det alltid är så kul att umgås, men jag hoppas ni får en fabulous time på er härliga resa!!!


Nu ska det sista packas och jag har så¨mycket grejer som ska med i min lilla lilla bil, undra hur det ska gå??? Knö kanske?? ska bli spännande haha...

Måste rusa upp på stan oxå för att fixa det sista..

Nu måste jag ordna upp det här så jag får en struktur för jag satte mig nyss pustandes i soffan och visste varken ut eller in haha..

Ha en bra dag, och kör försiktigt för det gör alltid jag
♥♥♥ HAHA

Hej Hopp..... G...S... :D

Hej alla glada och mindre glada :D Vilken dag!!! Solen är ju vår vän tjugofyra-sju visst är det grymt skönt!!! mmm... Va uppe 05:40 i morse för att gå morgon promenix och jag va lite mör men det gick snabbt över, sen va det hem och vidare till frissan, äntligen frissan!!!! weii nu e jag fin igen :)

Handlade lite också som jag behövde men va folk de va i staden då det är student idag, goa och glada och så söta :)

Igår hade vi TacoHej på fyran, myckket trevligt ocg goood mat, det gjorde du fint marina!



Sofie,Belma och Christine hackar och mosar förfullt för grönsaker och Guacamole... SÅ GOTT!!



Vackra Johanna kämpade vilt med den slöa kniven..


Lite innan måste man ha viiin :D

Sen tog jag mitt snille inga fler kort givetvis, haha, flärpo!

Nu sitter jag här hemma i röran och försöker packa ner allt för tre månader i Floda, guud va jobbigt det är att packa.. För Danne tog det typ tio minuter jag har hållit på i tre dagar och är fortfarande inte klar!!
PUST


Stånk


UUuuuuääää



Ska väl ta mig samman igen dådå..

Hoppas på en trevlig solig lördags kväll

Chippen..

Sommarnysningar :/)

Med blandad glädje går vi mot de gröna tiderna av blommor och värme med många nysningar därtill .... Allergin flödar och nässprayen luktar blommor, hur fan kan man göra en nässpray till allergiker med blomdoft, är det inte lite elakt ?? haha!!! sådär genomtänkt!

Kom just in från den traditionella morgonpromenaden men Bara Wilma fick gå med idag så nu ska jag strax ut med den andre filuren, funderar på ett joggingpass?! lite halvgött väder sådär och inte jättevarmt än så det borde gå lätt!!

Ska försöka tvätta lite och städa så man förbereder sig på sommarflytt, det är ju bra att börja i tid :o)
Klippte lilla Wilmisen igår för hon svettades som bara den i all päls, så nu är hon fin och KAL =) sötskit!
Hon fick vara med på gårdagens grill i parken och hon lyckades som vanligt charma alla och fick tillslut i sig, två köttbitar,en majskolv x antal Kg potatisgratäng och massa sås=) hon behövde morgonpromenaden mest idag!! hahaha :o) men hon var glad...

Nu måste jag ta tag i gråben och röra påt ;o)

Skepp å Håj!!


Vad bloggar vi om idag?

En solig och underbar morgon med mycket fågelkvitter...



Hihi..... så rolig.. riktigt så kände jag dock inte...

Har vart ute på min morgon runda med johanna på 7km och är lite trött i benen men nu ska vi vidare till gymmet så man kan ha hela dagen till godo sen :o)
Igår var den mest sinnessjuka dagen, pust...
07:45-morgon promenad 7km
10:00 Gym
Sola i parken ;)
2 timmar promenad med Marina
5 km promenad vid 19:30
Jogga 4 km med Petter på kvällen

TRO att jag var trött efter den dagen men va skoj jag hade :o) man blir så pigg av vädret..

Nu måste jag verkligen rusa och leta efter cykelnyckeln för den har en förmåga att få ben


Ha en fin och solig Tisdag! Kramar!!!

RSS 2.0